Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

nejlepsi by bylo se na porady nizke kvality nedivat ... nizka sledovanost by donutila televize vysilat neco zajimavejsiho ... jenomze bohuzel ten nejvetsi odpad miva sledovanost nejvyssi ;-(

0 0
možnosti
Foto

Tento pořád ukazuje přesně to, co ukazovat chce a co chtějí vidět diváci

2 0
možnosti

Porad opravdu neznam, ale to, o cem pisete o necem hovori. Odhaduji ze se na nej Diva mnoho zdejsich diskuteru.

0 0
možnosti

Jsou i horší reality show než Postřeno. V Prostřeno člověk znemožní jen sám sebe a je to jeho volba. Daleko více mi vadí Výměna manželek na Nově, kde jsou ukazovány děti ve velice trapných a nepříjemných situacích.

3 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
7 0
možnosti
Foto

Je asi, ač jak pro koho, těžké pochopit, že tzv. reality show, neb o nic jiného nejde, jsou předtáčené a ,,jedou" dle připravených scénářů. Že se mnozí lidé dokáží chovat ,,různě" sice není až tak výjimečné, ovšem mnozí to vše leckdy berou až ,,za mustr" až standard, či dokonce až ,,etalon";-)

P.S.: TAKTO SE OVŠEM VE SKUTEČNOSTI CHOVAJÍ VŠECHNA MEDIA, AŽ PO ZPRAVODAJSTVÍ s ,,komentáři". Klíčová je sledovanost, to je živí. Jak se kdo čím nechá ovlivnit je záležitost ,,druhá":-/

0 0
možnosti

P33a94v28e22l 89V23é40b52r

25. 3. 2017 10:49

Ne, že bych zrovna tenhle díl nepovažoval za ten "za hranou", ale poněkud se mýlíte. Ten "nebohý Karel" je totiž herec a hrál určenou roli.

Nicméně to nic nemění na faktu, že tento díl (myslím tím celý týden) byl nechutný...

8 0
možnosti
  • Počet článků 20
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3365x
Jsem Petra, prostě Petra:-) Jak nacpat člověka do pár řádek? Jak postihnout všechny jeho emoce, myšlenky, touhy, životní a sociální role, zájmy, etapy vývoje? Hra na škatulky mě nebaví. Jsem sama sebou. Nebo se o to alespoň snažím:-) Třeba prostřednictvím knížky "Láska není řízek". 

http://na-ceste-duse.webnode.cz/

https://www.facebook.com/nacesteduse/

http://anglictina-preklady.webnode.cz/

https://www.facebook.com/anglictinafrydekmistek/

 

 

Seznam rubrik