Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

Skoro souhlasím:-) Jen ne s tím bojem. Může to být zábava i dobrodružství. A angličtina na to má velmi výstižný a speciální čas: I have been learning English for 20 years. A furt to nemá konec! Tak jako v životě...

0 0
možnosti
Foto

Podle mě ten přístup "rychle se naučit anglicky" je chybný. Už jenom proto, že se nedá říct, kdy člověk už umí anglicky. Co všechno člověk musí umět aby se mohlo říct, že umí anglicky? Pokud bychom byli hodně přísní, tak by se dalo říct, že větěšina čechů neumí česky, protože jim dejme tomu unikají nějaké slovíčka nebo nějaké šílené přechodníky nebo něco.. já myslím, že člověk by měl v angličtině studovat to, co ho zajímá. Já jsem se naučil anglicky hraním her. Překládal jsem si je protože jsem to prostě potřeboval. Nebo překladem písniček. A přestože bez problému sledují videa a články v angličtině, jednou za čas se objeví nějaké nové slovíčko, které si stejně musím najít. Jako když si šílené feministky vymyslí "mansplaining". Takže učit se jazyk to je nekonečný boj.

0 0
možnosti
  • Počet článků 20
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3365x
Jsem Petra, prostě Petra:-) Jak nacpat člověka do pár řádek? Jak postihnout všechny jeho emoce, myšlenky, touhy, životní a sociální role, zájmy, etapy vývoje? Hra na škatulky mě nebaví. Jsem sama sebou. Nebo se o to alespoň snažím:-) Třeba prostřednictvím knížky "Láska není řízek". 

http://na-ceste-duse.webnode.cz/

https://www.facebook.com/nacesteduse/

http://anglictina-preklady.webnode.cz/

https://www.facebook.com/anglictinafrydekmistek/

 

 

Seznam rubrik