Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vy si to zřejmě schytáte. ;-)

Sice máte pravdu, ale "hloupost" jedněch by neměla končit jejich smrtí rukou ještě "hloupějších". Bohužel ale tomu nejde nijak zabránit. Můžeme se nad tím dohadovat, nadávat si vzájemně do hlupců, sluníčkářů, nácků a podobně ale fanatismus z povrchu zemského nevymažeme. Já říkám každý strůjcem svého štěstí. Redaktoři věděli jakému nebezpečí se vystavují a přesto se nezalekli. I když se to může mnohým zdát jako hloupá smrt, já před nimi smekám, ale nehodlám se přidat k davu, který by teď nejraději vystřílel všechny muslimy.

0 0
možnosti

Ovšem podobné útoky by Vámi zavrhované řešení výrazně omezilo. :-P

0 0
možnosti

Hloupost, milá autorko, je zcela na Vaší straně..Možná (a slovo "možná" zdůrazňuji) by skutečně ubylo útoků radikálních muslimů, pokud by Evropa začala respektovat (rozuměj - vyznávat) islám, pokud by naše ženy respektovaly nošení burky (rozuměj začaly by ji nosit), pokud bychom odstranili naše chápání spravedlnosti a zavedli šaríju, pokud bychom spálili ve svých knihovnách všechny ty zbytečné tisky a ponechali jediný (ano korán). Možná by ustaly atentáty na školy, restaurace a autobusy.., ale i o tom pochybuji, neboť ta sadistická, frustrovaná a fanatická muslimská lůza si záminku najde pokaždé a kdekoliv. Jenomže, to by pak bylo po jejich, nezdá se Vám? Přesně to chtějí. A ten Váš příměr k opilým fanouškům...velmi a zcela mimo. Určitě si nedovolím ve sparťanské hospodě po prohraném zápase pořvávat slogany velebící soupeře, to dá rozum. V žádném případě bych ale nerespektoval vražedný útok takto dotčených fanoušků na redakci sportovních novin, která by jejich počínání kritizovala. U nás totiž máme, zatím, a bohudík, svobodu slova, víme? To je demokracie. To oni musí respektovat nás! Stal-li by se podobný atentát v muslimské zemi, zhrozil bych se nad krutostí "mstitelů", ale dejme tomu, připustil bych že novináři, jak říkáte, šlápli do vosího hnízda..zřejmě jste si nevšimla, ale Paříž je v Evropě. Fanatici jsou velmi nebezpeční, ale nebezpečnější jsou ti, kteří teror na jednu stranu kritizují, avšak podmíněně - vždycky najdou nějaké to ALE!

3 0
možnosti

Když nic, nic , nic...

tak takovéto řečičky. 

To by vám možná k vašemu blogu řekl Karel Čapek

1 0
možnosti
DB

Všichni vykřikují, jak je důležitá svoboda slovo, a že každý smí mít svůj názor. Jsem pro, ať má svůj názor. Je jedna maličkost, pokud je ten názor mylný, je velmi špatné, že ho dotyčná osoba ventiluje. Může se totiž stát, že jistá část společnosti tento mylný názor přijme. Asi tak jako, že je zeměkoule placatá a že Slunce létá kolem Země.

Každý, kdo otevře pusu, se stává učitelem svých posluchačů. Nedobrý a vyslovený názor může napáchat nedozírné škody.

Takže pozor na to, co říkáte. Krom toho si můžete připomenou i staré české přísloví:

"Vyslovené slovo ani párem volů zpátky nedostaneš."

Takže dvakrát mysli (raději vícekrát) a jen jednou mluv.Nebo piš.

1 1
možnosti
RS

A kdo rozhoduje o tom, který názor se správný a který špatný?

0 0
možnosti
OB

Souhlasím, urážení náboženských symbolů není svoboda slova a pokud někdo dráždí hada bosou nohou, nemůže se divit když ho had kousne.

1 5
možnosti
RS

Mila pani. Myslim, ze jste nepochopila podstatu veci. Islam vykopal valecnou sekeru a chce ovladnout svet. To co se stalo v Parizi je jen pokracovani. Tisice novych bojovniku prichazeji jako migranti z Afriky. Brzy jich bude plna Evropa.

6 0
možnosti
Foto

S žádným blogem jsem už dlouho neměl takovou míru nesouhlasu jako s tím vaším. Karikatura prostě není agrese, stejně jako politická satira, a ty psychopati, kteří provedli ten útok jsou absolutně neomluvitelní, stejně jako bylo neomluvitelné to pálení dánských vlajek kvůli karikatuře Mohameda s bombou v turbanu. Ale co chtít od náboženství, ve kterém je zakladatel - vražedný psychopat - označován za dokonalého člověka.

8 1
možnosti

hm, škoda jen, že se autorka nezeptala třeba starších příbuzných, kolik viděli za totáče v Rudém právu karikatur Husáka, Brežněva nebo třeba Štrougala?

3 0
možnosti
IH

To je názor, jak za bolševika. Soudruzi, kritika musí být ohleduplná, nebo jak to říkali.

Řešíte intenzitu kritiky, ne jestli dotyčný náhodou nemá pravdu.

9 0
možnosti
PL

P28e27t60r 12L41u17k58e48š

9. 1. 2015 2:58

První rozumný názor, co tu dnes na blozích čtu.!!R^

A bude po zásluze nedoceněn, protože ovce se hrozně rády nechávají ovládat negativními emocemi.

1 8
možnosti
  • Počet článků 20
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3365x
Jsem Petra, prostě Petra:-) Jak nacpat člověka do pár řádek? Jak postihnout všechny jeho emoce, myšlenky, touhy, životní a sociální role, zájmy, etapy vývoje? Hra na škatulky mě nebaví. Jsem sama sebou. Nebo se o to alespoň snažím:-) Třeba prostřednictvím knížky "Láska není řízek". 

http://na-ceste-duse.webnode.cz/

https://www.facebook.com/nacesteduse/

http://anglictina-preklady.webnode.cz/

https://www.facebook.com/anglictinafrydekmistek/

 

 

Seznam rubrik