Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pobavila jste :-) Vaše reakce neměla chybu!

0 0
možnosti

Od nejmenované firmy jsem dostal dopis se spoustou příloh,stíracím kupónem atd.,atd.Když prý objednám nějaký nesmysl,setřu kupón a odpovím do pěti dnů,postoupím do soutěže o tři milióny korun.Dopis jsem zahodil.

Za čtrnáct dní jsem od stejné firmy dostal dopis,že jsem postoupil do užšího kola soutěže o tři milióny korun.Ať okamžitě odpovím.Dopis jsem zahodil.

Za další týden jsem dostal třetí dopis,že jsem mezi třemi možnými výherci soutěže o tři milióny korun,a že pokud neodpovím,tak si šlapu po štěstí.

Dopis jsem zahodil,zavolal na zmíněnou firmu,a sdělil jim,že pokud mě tak milují,ať mi ty tři milióny rovnou pošlou na konto,číslo jim rád prozradím.Druhá alternativa je,že jestli se mne ještě jednou opováží otravovat s podobnými nabídkami,dostavím se osobně a postarám se jim tam o takový "Saigon",že něco takového neviděli od poslední defenestrace.

Žádný další dopis už nepřišel...

1 0
možnosti
  • Počet článků 20
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3365x
Jsem Petra, prostě Petra:-) Jak nacpat člověka do pár řádek? Jak postihnout všechny jeho emoce, myšlenky, touhy, životní a sociální role, zájmy, etapy vývoje? Hra na škatulky mě nebaví. Jsem sama sebou. Nebo se o to alespoň snažím:-) Třeba prostřednictvím knížky "Láska není řízek". 

http://na-ceste-duse.webnode.cz/

https://www.facebook.com/nacesteduse/

http://anglictina-preklady.webnode.cz/

https://www.facebook.com/anglictinafrydekmistek/

 

 

Seznam rubrik